Kyllinge- & karrysuppe

Nem & sund suppe med kylling & karry

Skøn suppe med masser af smag. Se her, hvordan du laver en lækker og sund suppe med kylling og karry. Mums!

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    520 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    27 %
  • Kulhydrat:
    43 %

4

Ingredienser

  • 400 g kyllingefilet
  • 1 spsk olie
  • 2-3 tsk rød karrypasta
  • 2 fed hvidløg
  • 1 chili
  • salt, peber
  • 2 peberfrugter i tern
  • 2 gulerødder i tern
  • 2 snittede porrer
  • 6 dl grønsags- eller kyllingebouillon
  • 2 dl madlavningsfløde 8%
  • Spicy nøddemix:
  • 4-5 spsk græskarkerner
  • 2 spsk pinjekerner
  • lidt paprika
  • citronmelisse
  • 4 tyrkiske brød

Sådan laver du suppen:

  1. Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Varm olien i en gryde, og tilsæt karrypasta. Brun kyllingekødet med finthakket hvidløg og chili. Krydr med salt og peber.
  2. Kom peberfrugt, gulerødder og porrer ved kødet. Tilsæt bouillon og fløde, og lad suppen simre i 10-5 minutter. Smag godt til med krydderier.
  3. Spicy nøddemix: Rist græskar- og pinjekerner gyldne under omrøring, og krydr dem med lidt salt og paprika.
  4. Anret suppen i varme skåle, og top med nøddemix og kryddergrønt. Server med tyrkiske brød.