Opskrift på boller i karry

Kyllingekødboller i karry

Kyllingekødboller i karry i en slank og grøn udgave.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    595 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    25 %
  • Kulhydrat:
    54 %

Kyllingekødboller i karry til 4 personer

Ingredienser

  • Kyllingekødboller i karry
  • 600 g hakket kylling
  • 1/2 dl hvedemel
  • 1 tsk salt, peber
  • 1/4 dl hakket persille
  • 4 dl hønsebouillon
  • 3 dl basmati ris
  • 1 spsk karry
  • 400 g skrællet persillerod i skiver
  • 300 g æble i tern
  • 4 stilke snittet bladselleri.

Sådan laver du kyllingekødboller i karry

  1. Bland kødet med hvedemel, salt, peber og hakket persille.
  2. Lad farsen hvile 10 min. og form dem til små kødboller, 20-24 stk. Bring hønsebouillon i kog og kog kødbollerne heri af to gange. Kødbollerne er kogte, når de flyder ovenpå.
  3. Kog risene som anvist på emballagen.
  4. Svits karryen i gryden et kort øjeblik, kom bouillonen fra kødbollerne samt persillerødderne ved og kog 10 min.
  5. Tilsæt æbler og bladselleri og kog endnu 5 min.
  6. Jævn saucen med lidt lys saucejævner, kom kødbollerne ved og smag til med salt og peber.
  7. Servér med ris.