Kyllingeburger med champignon a la creme
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 2 kyllingebryster (eller 300 g hakket kyllingekød)
- salt og peber
- smør til stegning
- frisk estragon, salvie eller rosmarin
- Charmpignon a la creme:
- 250 g markchampignoner
- 1 skalotteløg (finthakket)
- evt. 1 fed hvidløg (finthakket)
- 1 dl piskefløde
- salt og peber
- Endvidere:
- 2 focacciaboller eller burgerboller
- 2-4 salatblade
- Halvér kyllingekødet på den flade led og krydr med salt og peber. Brun kødet på en pande med smør og drys med krydderurteblade.
- Skru ned til middelvarme og steg yderligere 3 min. på hver side.
- Brun de rensede svampe på panden og tilsæt skalotteløg og hvidløg. Steg et par min. under omrøring og hæld fløden ved.
- Kog det igennem under omrøring til cremet konsistens og smag til med salt og peber.
- Anret kødet i ristede boller med salatblade og svampecreme.