Kyllingeburger med champignon a la creme

Kyllingeburger med champignon a la creme

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 2 kyllingebryster (eller 300 g hakket kyllingekød)
  • salt og peber
  • smør til stegning
  • frisk estragon, salvie eller rosmarin
  • Charmpignon a la creme:
  • 250 g markchampignoner
  • 1 skalotteløg (finthakket)
  • evt. 1 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 dl piskefløde
  • salt og peber
  • Endvidere:
  • 2 focacciaboller eller burgerboller
  • 2-4 salatblade

  1. Halvér kyllingekødet på den flade led og krydr med salt og peber. Brun kødet på en pande med smør og drys med krydderurteblade.
  2. Skru ned til middelvarme og steg yderligere 3 min. på hver side.
  3. Brun de rensede svampe på panden og tilsæt skalotteløg og hvidløg. Steg et par min. under omrøring og hæld fløden ved.
  4. Kog det igennem under omrøring til cremet konsistens og smag til med salt og peber.
  5. Anret kødet i ristede boller med salatblade og svampecreme.