Kyllingesalat med karry
En god kyllingesalat med karry smager fantastisk. Er kyllingen kogt eller stegt i forvejen så kræver retten højst 15 minutter, inden den kan sættes på bordet.
Kyllingesalat med karry til 4 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- Kyllingesalat med karry
- Arbejdstid: 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- Dressing:
- 1 dl mayonnaise
- 2 dl cremefraiche (18%)
- ca. ½ spsk karry (eller efter smag)
- evt. lidt aspargeslage
- salt og peber
- Fyld:
- 2 stk. kyllingebryster (kogte eller stegte, i små terninger)
- 250 g ærter
- 1 lille dåse asparges (henkogte)
- 2 æg (hårdkogte og pillede)
Sådan laver du kyllingesalat med karry
- Rør dressingen sammen og smag den godt til med karry, salt og peber.
- Vend fyldet i og læg de kogte æg (delt i både) på eller ved salaten.