Kyllingesalat med karry

Kyllingesalat med karry

En god kyllingesalat med karry smager fantastisk. Er kyllingen kogt eller stegt i forvejen så kræver retten højst 15 minutter, inden den kan sættes på bordet.

Kyllingesalat med karry til 4 personer

Total:15 minutter

Ingredienser

  • Kyllingesalat med karry
  • Arbejdstid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Dressing:
  • 1 dl mayonnaise
  • 2 dl cremefraiche (18%)
  • ca. ½ spsk karry (eller efter smag)
  • evt. lidt aspargeslage
  • salt og peber
  • Fyld:
  • 2 stk. kyllingebryster (kogte eller stegte, i små terninger)
  • 250 g ærter
  • 1 lille dåse asparges (henkogte)
  • 2 æg (hårdkogte og pillede)

Sådan laver du kyllingesalat med karry

  1. Rør dressingen sammen og smag den godt til med karry, salt og peber.
  2. Vend fyldet i og læg de kogte æg (delt i både) på eller ved salaten.

Tip

Om karry er mild eller stærk afhænger af blandingen, for karry er sammensat af op

til 20 forskellige krydderier. En almindelig blanding kan bestå af kardemomme,

kanel, nellike, koriander, spidskommen, ingefær, muskat, peber og gurkemeje,

men en stærkere blanding er tilsat cayennepeber og chili. Lav evt. din egen blanding, som stødes eller pureres i morter eller blender.