Kyllingesalat med kartofler og agurk

Kyllingesalat med kartofler og agurk

Denne kyllingesalat er sund og hurtig at lave i en travl hverdag. Hvis du vil have mere power i din salat, kan du erstatte kartoflerne med kogte hvide bønner.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    449 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    36 %
  • Kulhydrat:
    44 %

2 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 2 kyllingebryster
  • Salt og peber
  • 400 g kogte kartofler
  • 2 hjertesalater
  • 8 radiser
  • 1 agurk
  • 1 bakke karse
  • 1 dl kærnemælk
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. citronsaft
  • 6-8 dråber Tabasco
  • Salt

Sådan gør du:

  1. Steg kyllingebrysterne i olivenolie på en varm pande. Krydr med salt og peber.
  2. Skær kartoflerne i mundrette stykker.
  3. Snit salaten i slanke både. Skær radiser i både. Lav tynde strimler af agurken, eller skær den i tynde skiver. Klip karsen.
  4. Rør en dressing af kærnemælk, mayonnaise og citron. Smag til med tabasco og salt. Drys gerne med en smule karse.
  5. Anret kylling, salat, agurk, radiser og karse på to tallerkener. Krydr med salt og peber, top med dressing og servér straks.