Kyllingesalat med kartofler og agurk
Denne kyllingesalat er sund og hurtig at lave i en travl hverdag. Hvis du vil have mere power i din salat, kan du erstatte kartoflerne med kogte hvide bønner.
Næringsindhold
- Energi pr. person:449 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:36 %
- Kulhydrat:44 %
2 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 2 kyllingebryster
- Salt og peber
- 400 g kogte kartofler
- 2 hjertesalater
- 8 radiser
- 1 agurk
- 1 bakke karse
- 1 dl kærnemælk
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 spsk. citronsaft
- 6-8 dråber Tabasco
- Salt
Sådan gør du:
- Steg kyllingebrysterne i olivenolie på en varm pande. Krydr med salt og peber.
- Skær kartoflerne i mundrette stykker.
- Snit salaten i slanke både. Skær radiser i både. Lav tynde strimler af agurken, eller skær den i tynde skiver. Klip karsen.
- Rør en dressing af kærnemælk, mayonnaise og citron. Smag til med tabasco og salt. Drys gerne med en smule karse.
- Anret kylling, salat, agurk, radiser og karse på to tallerkener. Krydr med salt og peber, top med dressing og servér straks.