1. Start med makronbunden. Ælt ingredienserne sammen, og smør dejen ud på bagepapir i samme størrelse som lagkagebundene, og bag ved 200 grader i ca. 12-15 minutter.
2. Pisk æg og sukker sammen i en tykbundet gryde. Tilsæt mel, og rør det godt sammen, til blandingen er jævn. Pisk mælk og vaniljekorn i, og bring blandingen i kog. kog cre-men ved svag varme under omrøring i ca. 2 min. – pas på, cremen ikke brænder på. Afkøl cremen tildækket i køleskabet. Pisk fløden til et let skum, og vend det forsigtigt sammen med den afkølede creme.
3. Stænk lagkagebundene med lidt sherry eller portvin (hvis man er til det).
4. Smør et lag hindbærmarmelade på oversiden af to af bundene og lidt på undersiden af den 3. bund, som skal ligge øverst (lad makronbunden være den midterste). Læg nu bundene sammen med flødecremen.
5. Rør en glasur af flormelis, kakao og kogende vand, og overtræk kagens øverste lag.
Annonse
6. Rul marcipanen ud til et bånd, der er lige så bredt, som kagen er høj. monter marcipanbåndet rundt om kagen. kom flødeskum i sprøjtepose med tylle, og pynt kagens top.