Opskrift på indisk laks

Laks a la Indien

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    750 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    17 %
  • Kulhydrat:
    57 %

4

Ingredienser

  • 4 dl basmati ris
  • 1 mango
  • 1 agurk
  • 1 rødløg
  • 1 spsk limesaft
  • 1 spsk olie
  • salt og peber
  • 1/2 bdt mynte.
  • 4 laksefileter
  • 2 tsk tandoorikrydderi
  • 1/2 bdt koriander
  • 1 pakke Minimum naanbrød.

Sådan gør du

  1. Kog risene som anvist.
  2. Skær mango og agurk i små tern og hak løget fint.
  3. Vend det i limesaft og olie, krydr med salt og peber og drys med halvdelen af myntebladene.
  4. Krydr laksefileterne med tandoori og steg dem 4-5 min. på hver side.
  5. Lun naanbrødene. Bland risene med resten af myntebladene samt koriander.