Laks a la Indien
Næringsindhold
- Energi pr. person:750 Kcal
- Fedt:26 %
- Protein:17 %
- Kulhydrat:57 %
4
Ingredienser
- 4 dl basmati ris
- 1 mango
- 1 agurk
- 1 rødløg
- 1 spsk limesaft
- 1 spsk olie
- salt og peber
- 1/2 bdt mynte.
- 4 laksefileter
- 2 tsk tandoorikrydderi
- 1/2 bdt koriander
- 1 pakke Minimum naanbrød.
Sådan gør du
- Kog risene som anvist.
- Skær mango og agurk i små tern og hak løget fint.
- Vend det i limesaft og olie, krydr med salt og peber og drys med halvdelen af myntebladene.
- Krydr laksefileterne med tandoori og steg dem 4-5 min. på hver side.
- Lun naanbrødene. Bland risene med resten af myntebladene samt koriander.