Lakseburger med reje/dildcreme
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 8 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 275 g laksefilet
- salt og peber
- ½ spsk olie
- Reje/dildcreme:
- 1 dl cremefraiche 18%
- ½ rødløg (finthakket)
- 75 g pillede rejer
- frisk dild (fintsnittet)
- salt og peber
- Endvidere:
- 2 boller/brød
- 2-4 salatblade
- Krydr laksen med salt og peber og steg den på en varm pande med lidt olie 3-4 min. på hver side.
- Reje/dildcreme: Rør cremefraiche sammen med rødløg, rejer og dild og smag til med salt og peber.
- Rist brødet let. Bryd laksen i flager og anret på brødet med salatblade og reje/dildcreme.