Lakseburger med reje/dildcreme

Lakseburger med reje/dildcreme

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 8 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 275 g laksefilet
  • salt og peber
  • ½ spsk olie
  • Reje/dildcreme:
  • 1 dl cremefraiche 18%
  • ½ rødløg (finthakket)
  • 75 g pillede rejer
  • frisk dild (fintsnittet)
  • salt og peber
  • Endvidere:
  • 2 boller/brød
  • 2-4 salatblade

  1. Krydr laksen med salt og peber og steg den på en varm pande med lidt olie 3-4 min. på hver side.
  2. Reje/dildcreme: Rør cremefraiche sammen med rødløg, rejer og dild og smag til med salt og peber.
  3. Rist brødet let. Bryd laksen i flager og anret på brødet med salatblade og reje/dildcreme.