Lakseruller med urter og citrondressing

Kalorielet forret: Lakseruller med urter og citrondressing

Lækker frokostret eller forret.

(1 person)

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 80 g røget laks (skiver)
  • 100 g grønne eller hvide asparges
  • 30 g fuldkornsrugbrød (ristet)
  • Krydderurtefyld:
  • 1 håndfuld krydderurter (f.eks. dild, citronmelisse, bredbladet persille, purløg)
  • 1 gulerod (stænger)
  • et par radiser (kvarte)
  • Citrondressing:
  • 10 g løg (finthakket)
  • 50 g DDV-yoghurt (7%)
  • 1 tsk citronsaft
  • ½ tsk dijonsennep
  • salt og friskkværnet peber

  1. Fordél lakseskiverne fladt ud på et spækbræt eller på et stykke madpapir.
  2. Pluk eller klip krydderurterne og bland dem med gulerødder og radiser i en skål.
  3. Fordél blandingen oven på lakseskiverne og rul dem sammen omkring fyldet
  4. Bland løget med yoghurt, citronsaft, sennep, salt og peber. Kog aspargesene i få min. i letsaltet vand.
  5. Servér lakserullerne med citrondressing, asparges og brød som tilbehør.