Kalorielet forret: Lakseruller med urter og citrondressing
Lækker frokostret eller forret.
(1 person)
Ingredienser
- Ingredienser:
- 80 g røget laks (skiver)
- 100 g grønne eller hvide asparges
- 30 g fuldkornsrugbrød (ristet)
- Krydderurtefyld:
- 1 håndfuld krydderurter (f.eks. dild, citronmelisse, bredbladet persille, purløg)
- 1 gulerod (stænger)
- et par radiser (kvarte)
- Citrondressing:
- 10 g løg (finthakket)
- 50 g DDV-yoghurt (7%)
- 1 tsk citronsaft
- ½ tsk dijonsennep
- salt og friskkværnet peber
- Fordél lakseskiverne fladt ud på et spækbræt eller på et stykke madpapir.
- Pluk eller klip krydderurterne og bland dem med gulerødder og radiser i en skål.
- Fordél blandingen oven på lakseskiverne og rul dem sammen omkring fyldet
- Bland løget med yoghurt, citronsaft, sennep, salt og peber. Kog aspargesene i få min. i letsaltet vand.
- Servér lakserullerne med citrondressing, asparges og brød som tilbehør.
De bedste opskrifter til dit nytår
-
Champagnemojito
-
Nytår: 11 skønne opskrifter på velkomstdrinks og cocktails til årets sidste fest
-
Lækre snacks til nytårstalen: 3 nemme hapser
-
9 skønne hovedretter til nytårsaften
-
Børnevenlig nytårsmenu: Nytårsmad med krudt i
-
Festlig nytårsmenu med små retter
-
Nytårsmenu med skaldyr
-
Vegetarisk nytårsmenu: 10 lækre opskrifter
-
Klassisk nytårsmenu med med stegt torsk, dyremedaljoner & tærte
-
Brownielagkage med champagneflødeskum
-
Chokolademousse med Baileys salted caramel & karamelpopcorn
-
Festlige nytårsfristelser: Solbærflødeboller