Lammeculotte på grill
Hvidløg, rosmarin og citron klæder lammeculotte uendelig godt. Server med en god salat eller grillede grøntsager til.
Lammeculotte til 8 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 1-2 lammeculotter alt efter størrelse
- Marinade:
- 6 spsk. olivenolie
- revet skal fra ½ økologisk citron
- 2-3 fed knust hvidløg
- 3 friske rosmarinkviste
- flagesalt og peber fra kværn
Sådan laver du lammeculotte på grill
- Rør olie, citron og hvidløg sammen. Masser ind i kødet. Krydr derefter godt med salt og peber fra kværn. Lav små lommer i kødet, og stik rosmarin ind i lommerne.
- Steg kødet på grillen 15-20 minutter alt efter størrelse. Lad kødet trække i sølvfolie 10-15 minutter, inden det skæres ud.
LÆS OGSÅ: Stegt lammekrone med timian og gnocchi