Lammeculotte

Lammeculotte på grill

Hvidløg, rosmarin og citron klæder lammeculotte uendelig godt. Server med en god salat eller grillede grøntsager til.

Lammeculotte til 8 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 1-2 lammeculotter alt efter størrelse
  • Marinade:
  • 6 spsk. olivenolie
  • revet skal fra ½ økologisk citron
  • 2-3 fed knust hvidløg
  • 3 friske rosmarinkviste
  • flagesalt og peber fra kværn

Sådan laver du lammeculotte på grill

  1. Rør olie, citron og hvidløg sammen. Masser ind i kødet. Krydr derefter godt med salt og peber fra kværn. Lav små lommer i kødet, og stik rosmarin ind i lommerne.
  2. Steg kødet på grillen 15-20 minutter alt efter størrelse. Lad kødet trække i sølvfolie 10-15 minutter, inden det skæres ud.