Opskrift på let kartoffelsalat

Let kartoffelsalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    345 Kcal
  • Fedt:
    12 %
  • Protein:
    41 %
  • Kulhydrat:
    47 %

4

Ingredienser

  • 450 g kyllingefilet
  • 750 g grønne bønner, gerne forskellige
  • 500 g små nye kogte kartofler
  • 2 rødløg
  • 3-4 forårsløg
  • revet citronskal
  • hakket persille
  • 200 g skyr
  • 1 spsk citronsaft
  • hakket persille eller purløg
  • salt og peber.

Sådan gør du

  1. Kog kyllingefileterne 10-12 min. i letsaltet vand og lad dem køle helt af.
  2. Skær de største bønner i mindre stykker og blanchér dem i letsaltet vand 1-2 min.
  3. Bland bønnerne med kartofler, rødløg i tynde skiver, snittede forårsløg, kylling plukket i mindre stykker, lidt revet citronskal samt persille.
  4. Rør skyr sammen med citronsaft, evt. lidt citronskal samt finthakkede krydderurter. Smag dressingen til med salt og peber og servér til salaten.