linguine med svampe, hvidløg, persille og spinat

Linguine med svampe, hvidløg, persille & spinat

Pastaret, som du vil sætte på menuen igen og igen.

4

Ingredienser

  • 300 g fuldkornslinguine
  • 350 g faste brune markchampignoner
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 bakke babyspinat
  • 50 g semidried tomat
  • lidt kogevand fra pastaen
  • 1 god, stor håndfuld persille
  • salt, peber
  • 50 g reven parmesan eller grana

  1. Sådan gør du: Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp, og hold den varm. Gem lidt af kogevandet fra pastaen. Skær svampene i halve, snit hvidløgene, og varm olivenolien i en stor gryde eller sauterepande. Rist svampe og hvidløg et par minutter under omrøring, bland spinat og tomater ved og steg videre, til spinaten er faldet sammen. Spæd med lidt af kogevandet fra pastaen. Vend pasta og persilleblade i retten, og smag godt til med salt og peber, før retten serveres rygende varm med reven ost.
  2. Energi pr. person: 380 kcal, fedt 23%, protein 17%, kulhydrat 60%