Linser med spinat og varmende krydderier
4
Ingredienser
- 250 g belugalinser, f.eks. fra Urtekram
- 500 g frisk spinat(eller frossen)
- 1 tsk stødt koriander
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 fed hvidløg
- 3 spsk olivenolie
- saft af ½ citron
- havsalt
- peber.
Sådan gør du
- Kog linserne i ca. 30 min eller som anvist på posen.
- Skyl den friske spinat grundigt og hak den. Bruger du frossen, skal den optøs.
- Kom krydderier, hvidløg og olivenolie på panden. Steg det ved middel varme. Rør ca. 1 minut, før spinaten tilsættes. Rør et par minutter mere. Hæld vandet fra linserne og bland i retten. Dryp citronsaft over, krydr med salt og peber og spis.
- Servér evt. retten til helstegt kylling i ovnen eller som en frokostret.
- TIP:
- Belugalinser er nøddeagtige i smagen og mere faste i forhold til andre linser, der let koger ud.