Linsesuppe med græskar

Linsesuppe med græskar

En varm og nærende suppe til kolde aftener.

2

Ingredienser

  • 2 gulerødder
  • ½ butternut squash
  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 tsk smør
  • 1 spsk karry
  • 150 g puy-linser
  • 4 spsk tomatpure
  • 8 dl vand

Sådan gør du

  1. Skræl gulerødderne, og skær dem og butternutsquashen i små stykker. Pil og hak løg og hvidløg. Smelt smørret i en gryde, kom karry i, og lad det svitse et par minutter. Kom løg, hvidløg, gulerødder og butternutsquash i gryden, og steg det i ca. tre minutter. Tilsæt linser, tomatpure og vand, og lad det simre i 30 minutter. Alt efter smag og behag kan suppen enten spises, som den er, eller blendes til en cremet suppe.
  2. ca. 320 kcal
PRØV OGSÅ: Ølandspizza