Louise Bruun

Louise Bruuns broccolisalat

Kål er en meget vigtig ingrediens i Louise Bruuns univers. Broccoli, hvidkål, rødkål, blomkål – masser af kål. En god frokost består mange af dagene af en salat, hvor basen er kål. Tun eller kylling er godt at spise til salaten, men også hummus eller en rest fra aftensmaden kan med fordel spises.

Ingredienser

  • 1/2 broccolihoved, fintskåret
  • 1/2 fennikel, fintsnittet
  • 1 lille håndfuld rosiner
  • 1 håndfuld solsikkekerner
  • 100 g tun
  • Dressing:
  • 5 spsk koldpresset olivenolie
  • 1/2 citron, saft heraf
  • Himalaya-salt eller havsalt

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienser til en salat, og spis den sammen med tunen.
  2. OBS: Dette er en stor portion, så der er måske også til frokosten i morgen.
  3. Prøv også Louise Bruuns hørfrøgrød