Lun kyllingsalat
Næringsindhold
- Energi pr. person:350 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:32 %
- Kulhydrat:48 %
4
Ingredienser
- 100 g små grønne linser PUY
- 2 tsk olie
- 350 g butternut squash (kaldes også moskus- eller melongræskar) eller græskarkød
- ¼-½ tsk spansk, røget paprika
- salt, peber
- 300 g kyllingefilet
- 2 fintsnittede stilke bladselleri
- 1 bakke salatskud
- 8 soltørrede tomater
- 1 glas grillede artiskokhjerter, 185 g drænet vægt
- 150 g brødcroutoner
- lidt citronsaft eller æbleeddike.
Sådan gør du
- Kog linserne efter anvisningen på pakningen og lad dem dryppe af.
- Varm olien i en pande og rist butternut- eller græskarkødet heri under omrøring, til det lige netop er mørt. Krydr med paprika, salt og peber. Tag det op og steg derefter kyllingekødet 3-4 minutter på hver side, drys salt og peber på.
- Bland alle ingredienser til salaten, smag til med yderligere salt, peber og en anelse citronsaft eller æbleeddike og servér.