Opskrift på lun kyllingsalat

Lun kyllingsalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    350 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    32 %
  • Kulhydrat:
    48 %

4

Ingredienser

  • 100 g små grønne linser PUY
  • 2 tsk olie
  • 350 g butternut squash (kaldes også moskus- eller melongræskar) eller græskarkød
  • ¼-½ tsk spansk, røget paprika
  • salt, peber
  • 300 g kyllingefilet
  • 2 fintsnittede stilke bladselleri
  • 1 bakke salatskud
  • 8 soltørrede tomater
  • 1 glas grillede artiskokhjerter, 185 g drænet vægt
  • 150 g brødcroutoner
  • lidt citronsaft eller æbleeddike.

Sådan gør du

  1. Kog linserne efter anvisningen på pakningen og lad dem dryppe af.
  2. Varm olien i en pande og rist butternut- eller græskarkødet heri under omrøring, til det lige netop er mørt. Krydr med paprika, salt og peber. Tag det op og steg derefter kyllingekødet 3-4 minutter på hver side, drys salt og peber på.
  3. Bland alle ingredienser til salaten, smag til med yderligere salt, peber og en anelse citronsaft eller æbleeddike og servér.