-
Kæmpe comeback: Her er vinderen af "Spillet"
-
Undrer du dig også? Sådan foregår optagelserne i finalen af "Spillet"
-
Mohamed åbner op om svær tid: - Der var råb, skrig og smerte
-
Efter konflikt i ”Spillet”: Sådan er forholdet i dag
-
Oliver Stanescu åbner op om misbrug: Tog stoffer på hospitalet
-
Fulde under optagelserne til "Spillet"
-
Anna Lin følte sig overvåget efter "Spillet": Det var helt skørt
-
Bag kameraerne: Sådan fungerer panelet i "Spillet"
-
Da Vicki Berlin mødte sin store kærlighed, var hun forlovet med en anden
-
Vicki Berlin med stor kritik af "Spillet": Mit livs dårligste beslutning
-
Sofie Stougaard var lige blevet gift, da hun mødte sit livs kærlighed
-
Jim Lyngvild var tæt på at trække sig: Jeg kunne ikke mere

Lynstegt oksekød i grønt selskab
Næringsindhold
- Energi pr. person:531 Kcal
- Fedt:16 %
- Protein:33 %
- Kulhydrat:51 %
4
Ingredienser
- 600 g oksekød i wokstrimler
- 1 dl hoisin sauce
- 1/2 tsk knust chili (sambal oelek)
- 1 tsk knust ingefær
- 3 dl ris
- 300 g sugar snap peas
- 500 g pak choi, gerne de helt små
- 1 bdt. forårsløg
- 1 spsk olie
- salt, peber
- frisk koriander.
Sådan gør du
- Vend kødet i en marinade af hoisinsauce, chili og ingefær og lad det trække mindst 30 minutter.
- Kog risene som anvist på pakken.
- Halvér sugar snap peas og pak choi på langs og snit forårsløgene.
- Lad kødet dryppe af, men gem marinaden.
- Lynsteg kødet i olie 2 minutter, tag det af panden og stil til side.
- Lynsteg ærter og pak choi 2-3 minutter, hæld forårsløgene ved og lynsteg yderligere 1 minut, inden kødet og marinaden blandes ved. Varm retten godt igennem og smag til med salt og peber. Drys med koriander og servér med ris.