Opskrift på majskager med tigerrejer, cherrytomater og koriandersalat

Majskager med tigerrejer, cherrytomater og koriandersalat

En ret med asiatiske undertoner fra tigerrejser, chili og koriander.

4

Total:55 minutter

Ingredienser

  • 300 g majs, friske eller frosne (optøede)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 æg
  • 1 halv tsk chiliflager
  • 8-10 tigerrejer uden skal, grofthakket
  • salt
  • sort peber
  • 2 spsk vegetabilsk olie
  • 1 halvt bundt koriander, grofthakket
  • 1 rødløg, finthakket
  • 1-2 spsk olivenolie 
  • 200 g cherrytomater på stilk

Sådan laver du majskager

  1. Start med at klippe tomaterne ud i fire buketter. Bag dem i forvarmet ovn på 185 grader i 12-15 min.
  2. Blend 200 g af majsene med hvidløg til en fin puré. Bland mel og bagepulver i, og blend det i sammen med æggene et ad gangen.
  3. Vend de sidste majs, rejer og chiliflager i, og krydr med salt og peber. Steg majskagerne af i olie på en varm pande i ca. 2-3 min på hver side.
  4. Bland koriander med rødløg og olivenolie.
  5. Anret de varme majskager med tomater og koriandersalat.
  6. Prøv også moules marinière med fennikel