Majstacos med salat af rå majs, friteret fisk og chipotle-mayo

Majstacos med salat af rå majs, friteret fisk og chipotle-mayo

Gå efter små tortillapandekager til denne ret, så du kan lave lækre små tacos, der er til at holde i hånden. Lav de små tacos med friteret fisk, en frisk salat og chipotle-mayo - et sikkert hit hos hele familien.

4 personer

Ingredienser

  • 2 majskolber
  • 2 tomater
  • 1 håndfuld koriander
  • 1 lime
  • 1 spsk agavesirup
  • salt og peber
  • 100 g mayonnaise
  • 1-2 tsk chipotlepuré
  • 400 g filet af hvid fisk
  • 75 g hvedemel
  • 2 tsk paprika
  • 3 dl olie til fritering
  • 12 små majstortillas

Sådan gør du:

  1. Skær majskernerne af kolberne. Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Skyl, aftør, og hak koriander groft. Pres saften af limen.
  2. Bland majskerner med tomater, koriander, halvdelen af limesaften og agavesirup. Smag til med salt og peber. Rør mayonnaise sammen med chipotlepuré og resten af limesaften. Smag til med salt.
  3. Skær fisken i tykke strimler. Bland mel og paprika, krydr godt med salt og peber, og vend fisken heri.
  4. Friter derpå fisken i 2-3 minutter, til den er gylden. Tag den op, og lad den dryppe af på køkkenrulle.
  5. Lun tortillaerne på en tør, varm pande, og spis dem med majssalat, friteret fisk og chipotlemayo.

Tips:

  • Hvis du ikke kan finde de små tortillas i dit supermarked, kan du udstanse de store i den størrelse, du vil have, og lave chips ud af resterne ved at stege dem på panden i godt med olie.
  • I stedet for chipotlepuré kan du finthakke chipotle i adobo-sauce, der kan købes på dåse.