Majstacos med salat af rå majs, friteret fisk og chipotle-mayo
Gå efter små tortillapandekager til denne ret, så du kan lave lækre små tacos, der er til at holde i hånden. Lav de små tacos med friteret fisk, en frisk salat og chipotle-mayo - et sikkert hit hos hele familien.
4 personer
Ingredienser
- 2 majskolber
- 2 tomater
- 1 håndfuld koriander
- 1 lime
- 1 spsk agavesirup
- salt og peber
- 100 g mayonnaise
- 1-2 tsk chipotlepuré
- 400 g filet af hvid fisk
- 75 g hvedemel
- 2 tsk paprika
- 3 dl olie til fritering
- 12 små majstortillas
Sådan gør du:
- Skær majskernerne af kolberne. Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Skyl, aftør, og hak koriander groft. Pres saften af limen.
- Bland majskerner med tomater, koriander, halvdelen af limesaften og agavesirup. Smag til med salt og peber. Rør mayonnaise sammen med chipotlepuré og resten af limesaften. Smag til med salt.
- Skær fisken i tykke strimler. Bland mel og paprika, krydr godt med salt og peber, og vend fisken heri.
- Friter derpå fisken i 2-3 minutter, til den er gylden. Tag den op, og lad den dryppe af på køkkenrulle.
- Lun tortillaerne på en tør, varm pande, og spis dem med majssalat, friteret fisk og chipotlemayo.