Mangochutney med abrikoser og chili

Mangochutney med abrikoser og chili

Smager godt til karryretter eller på en ostemad.

2 glas

Ingredienser

  • 2 modne mangofrugter
  • 2 løg
  • 8 bløde, tørrede abrikoser
  • 200 g sukker
  • 1 1/2 dl hvidvinseddike
  • 3 spsk. friskreven ingefær
  • 4 fed presset hvidløg
  • 1-2 røde chilier
  • evt. Atamon

  1. Skræl mangofrugterne, ogskær kødet i tern. Skær løgeti fine tern og abrikoserne ikvarter. Rens chilien for stilk ogkerner, og skær den i små tern.Kog sukker og eddike op, ogtilsæt alle ingredienserne.
  2. Småkog chutneyen udenlåg i ca. 30 min. under jævnligomrøring. Fjern skummet frachutneyens overflade. Tilsætevt. Atamon efter anvisningenpå emballagen. Kom chutneyeni rene og skoldede glas. Luk til.3. Opbevar glassene mørkt ogkøligt, gerne i køleskab.