Mangochutney med abrikoser og chili
Smager godt til karryretter eller på en ostemad.
2 glas
Ingredienser
- 2 modne mangofrugter
- 2 løg
- 8 bløde, tørrede abrikoser
- 200 g sukker
- 1 1/2 dl hvidvinseddike
- 3 spsk. friskreven ingefær
- 4 fed presset hvidløg
- 1-2 røde chilier
- evt. Atamon
- Skræl mangofrugterne, ogskær kødet i tern. Skær løgeti fine tern og abrikoserne ikvarter. Rens chilien for stilk ogkerner, og skær den i små tern.Kog sukker og eddike op, ogtilsæt alle ingredienserne.
- Småkog chutneyen udenlåg i ca. 30 min. under jævnligomrøring. Fjern skummet frachutneyens overflade. Tilsætevt. Atamon efter anvisningenpå emballagen. Kom chutneyeni rene og skoldede glas. Luk til.3. Opbevar glassene mørkt ogkøligt, gerne i køleskab.