Marcipan-trøffelkugler med hvid chokolade og birkes

Marcipan-trøffelkugler med hvid chokolade og birkes

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 30 min.
  • (ca. 10 stk.)
  • 100 g ren rå marcipan
  • ca. 1/2 portion chokoladetrøffelmasse (se opskriften ovenfor)
  • 150 g hvid chokolade
  • 1 spsk blå birkes

  1. Lav chokolade-trøffelmasse.
  2. Smelt hvid chokolade ved lav temperatur.
  3. Rør i chokoladen, til den er cremet.
  4. Del marcipanen i 10 stykker, flad dem lidt ud og sæt en klat trøffelmasse på hver. Fold marcipanen rundt om og tril til kugler.
  5. Dyp kuglerne i hvid chokolade, tag dem op med to gafler og sæt dem på bagepapir.
  6. Drys med birkes, og lad chokoladen størkne ca. 1 time.