Marinerede haricots vert med serranoskinke
Næringsindhold
- Energi pr. person:460 Kcal
- Fedt:30 %
- Protein:18 %
- Kulhydrat:52 %
4
Ingredienser
- 300 g haricots verts
- 6 tynde skiver serranoskinke.
- Senneps-dressing:
- 1/4 dl god olivenolie
- 1 lille fed knust hvidløg
- 1 tsk fintreven citronskal
- 1 tsk honning
- 2 spsk citronsaft
- 3 tsk grovkornet dijonsennep
- salt, friskkværnet peber.
- 400 g baguette.
Sådan gør du
- Kom bønnerne i kogende, letsaltet vand, kog dem 4-5 minutter, hæld dem i en sigte, spul dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Kan gøres i forvejen.
- Tag 4-5 bønner (alt efter tykkelse) og saml dem i bundter.
- Skær skinkeskiverne igennem på langs og sno en halv skive skinke om hvert bundt. Pisk dressingen sammen, smag den til og vend bønnerne med dressingen – eller servér den som dip til.