Opskrift på marmoreret brownie

Marmoreret brownie

Hvordan kan man beskrive en lækkerbisken? Chokolade kagefans bager den bare og nyder, også uden forklaring.

Mamoreret brownie

Ca. 30 stk.

Mørk dej:

200 g mørk chokolade, 70%

125 g blødt smør

300 g rå rørsukker

3 store æg

4 spsk kakaopulver

150 g mel

1 tsk bagepulver.

Lys dej:

200 g hvid chokolade

125 g blødt smør

200 g sukker

3 store æg

150 g mel

1 tsk bagepulver.

Beklæd en firkantet lille bradepande, som rummer ca. 1½ l, med tilklippet bagepapir. Smelt chokoladen, tilsæt det bløde smør og lad det smelte heri.

Rør sukker, de sammenpiskede æg, kakaopulver, mel og bagepulver i, og hæld denne mørke dej i den forberedte form.

Den lyse dej tilberedes på samme måde og hældes oven på den mørke dej. Træk en træpind eller gaffel gennem de to dejlag, og bag kagen i en 150-160 grader varm ovn i ¾-1 time. Kagen skal være lidt svampet indeni.