Opskrift på marokkansk suppe

Marokkansk suppe

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    390 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    26 %
  • Kulhydrat:
    54 %

4

Ingredienser

  • 400 g lammetykstegsfilet
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 hakket løg
  • 1/2 tsk harissa eller knust chili
  • 1/2 tsk spidskommen
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 6 dl bouillon
  • 1 dåse kikærter
  • 2 stilke bladselleri
  • 100 g grønne bønner eller ærter
  • salt, peber.
  • 200 g fladbrød eller andet brød.

Sådan gør du

  1. Skær lammekødet i små tern. Brun kød og løg i olie ved god varme og krydr med harissa samt spidskommen.
  2. Tilsæt tomat samt bouillon og lad suppen simre 10 min.
  3. Hæld lagen fra kikærterne og skyl i koldt vand. Kom kikærter, snittet bladselleri og bønner i suppen og kog endnu et par minutter.
  4. Smag til med ekstra harissa, salt og peber. Servér med brød.