Marokkansk suppe
Næringsindhold
- Energi pr. person:390 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:26 %
- Kulhydrat:54 %
4
Ingredienser
- 400 g lammetykstegsfilet
- 1 spsk olivenolie
- 1 hakket løg
- 1/2 tsk harissa eller knust chili
- 1/2 tsk spidskommen
- 1 dåse hakkede tomater
- 6 dl bouillon
- 1 dåse kikærter
- 2 stilke bladselleri
- 100 g grønne bønner eller ærter
- salt, peber.
- 200 g fladbrød eller andet brød.
Sådan gør du
- Skær lammekødet i små tern. Brun kød og løg i olie ved god varme og krydr med harissa samt spidskommen.
- Tilsæt tomat samt bouillon og lad suppen simre 10 min.
- Hæld lagen fra kikærterne og skyl i koldt vand. Kom kikærter, snittet bladselleri og bønner i suppen og kog endnu et par minutter.
- Smag til med ekstra harissa, salt og peber. Servér med brød.