Opskrift på melon-agurke gazpacho

Melon-agurke gaspacho

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    323 Kcal
  • Fedt:
    18 %
  • Protein:
    34 %
  • Kulhydrat:
    48 %

4

Ingredienser

  • 400 g honningmelon
  • 2 små agurker
  • 2 fed hvidløg
  • 1 håndfuld mynteblade
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • salt, peber
  • 400 g kammuslinger
  • olivenolie til pensling
  • 300 g groft brød.

Sådan gør du

  1. Kom melon og agurk i en blender, gem 1/2 agurk til pynt. Tilsæt hvidløg, mynteblade og hvidvinseddike og blend til suppen er findelt. Smag til med salt og peber.
  2. Sæt kammuslingerne på spyd, pensel med olivenolie, krydr med salt og peber og grill dem 2-3 min. på hver side. Servér kammuslingerne til den kolde suppe med ristet brød.