Melonsalat & myntesirup

Melonsalat & myntesirup

Snup en frisk dessert

4

Ingredienser

  • ½ vandmelon
  • 1 kantalupmelon
  • 1 honningmelon
  • Myntesirup:
  • 100 g rørsukker
  • 1,5 dl vand
  • skal af 1 ubehandlet lime
  • ca. 1/2 dl mynteblade

  1. Sådan gør du: Kog sukker og vand under omrøring, til sukkeret er opløst. Tilsæt limeskal samt mynte, og kog videre ved god varme under omrøring i 2-3 minutter til en tyk sirup. Sigt og afkøl siruppen.
  2. Flæk og udkern melonerne, skær melonkødet i kugler med et kuglejern, eller skræl og skær frugtkødet i tern. Bland melonkuglerne med siruppen. Pynt med mynteblade og server.
  3. Energi pr. person: 250 kcal, fedt 1%, protein 4%, kulhydrat 95%