Mørbradbøffer stegt med skinke og pasta med spinat
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 35 min.
- Stege/bagetid: ca. 10 min.
- Ikke fryse-egnede
- Ingredienser:
- 8 mørbradbøffer (ca. 700 g svinemørbrad skåret ud til 2-3 cm tykke bøffer)
- 8 skiver lufttørret skinke (f.eks. parma- eller serranoskinke)
- 2 tsk smør + 2 tsk olie
- salt og friskkværnet peber
- Pasta med spinat
- 2½ dl piskefløde
- ½ citron (saft)
- 300-400 g tørret pasta (f.eks. skaller)
- 3-4 liter vand + 2 tsk groft salt pr. liter
- 500 g frisk spinat (eller 3 kugler hel optøet spinat)
- Tilbehør:
- citronbåde
- Dup bøfferne tørre med køkkenrulle og vikl en skive skinke omkring siderne af bøfferne.Brun dem i 1 min. påbegge sider i smør ogolie og krydr med salt og peber. Steg videre ved middelvarme i ca. 3 min. på hver side.
- Pasta med spinat:
- Kog fløden ind til det halve i en gryde, rør jævnligt og tilsæt citronsaft. Kog pasta som angivet på emballagen og tilsæt spinaten de sidste 2min. af kogetiden.
- Lad pasta og spinat dryppe godt af og bland detmed citron-flødeblandingen.Smag til medsalt og peber. Servérmørbradbøfferne med pasta med spinat og citron-fløde samt citronbåde.