Mørbradbøffer stegt med skinke og pasta med spinat

Mørbradbøffer stegt med skinke og pasta med spinat

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 35 min.
  • Stege/bagetid: ca. 10 min.
  • Ikke fryse-egnede
  • Ingredienser:
  • 8 mørbradbøffer (ca. 700 g svinemørbrad skåret ud til 2-3 cm tykke bøffer)
  • 8 skiver lufttørret skinke (f.eks. parma- eller serranoskinke)
  • 2 tsk smør + 2 tsk olie
  • salt og friskkværnet peber
  • Pasta med spinat
  • 2½ dl piskefløde
  • ½ citron (saft)
  • 300-400 g tørret pasta (f.eks. skaller)
  • 3-4 liter vand + 2 tsk groft salt pr. liter
  • 500 g frisk spinat (eller 3 kugler hel optøet spinat)
  • Tilbehør:
  • citronbåde

  1. Dup bøfferne tørre med køkkenrulle og vikl en skive skinke omkring siderne af bøfferne.Brun dem i 1 min. påbegge sider i smør ogolie og krydr med salt og peber. Steg videre ved middelvarme i ca. 3 min. på hver side.
  2. Pasta med spinat:
  3. Kog fløden ind til det halve i en gryde, rør jævnligt og tilsæt citronsaft. Kog pasta som angivet på emballagen og tilsæt spinaten de sidste 2min. af kogetiden.
  4. Lad pasta og spinat dryppe godt af og bland detmed citron-flødeblandingen.Smag til medsalt og peber. Servérmørbradbøfferne med pasta med spinat og citron-fløde samt citronbåde.