Opskrift på mousse med mørk chokolade, valnødder og ananaskirsebær

Mousse med mørk chokolade, valnødder og ananaskirsebær

En sød dessert, som ikke indeholder sukker.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    200 Kcal

4

Ingredienser

  • 1 dl fløde (38%)
  • 300 g kvark eller fromage frais
  • 20 g kakaopulver
  • 1-2 tsk flydende sødemiddel
  • 1 bakke ananaskirsebær
  • 30 g sukkerfri mørk chokolade
  • 20 g valnødder, grofthakket

Sådan laver du mousse med chokolade:

  1. Pisk fløden.
  2. Rør den med fromage frais, kakaopulver og sødemiddel. Hak chokoladen groft og vend den i moussen.
  3. Fjern bladene fra ananaskirsebærerne. Fordel dem i 4 små glas og kom chokomoussen over. Pynt med valnødder.
  4. Prøv også banan-passion-smoothie