Myslibar opskrift

Myslibar Flapjacks med sesam og græskarkerner

36

Ingredienser

  • 250 g smør
  • 125 g rørsukker
  • 5 spsk sirup
  • 200 g fine havregryn
  • 200 g grovvalsede havregryn
  • 25 g mel
  • 100 g græskarkerner

Sådan laver du myslibar

  1. 1. Smelt smør, sukker og sirup i en gryde. Lad blandingen stå og simre, indtil sukkeret er opløst. Tilsæt havregrynene, mel og græskarkerner, og pres dejen ned i bunden af en bradepande. Den kan virke lidt tør og „krummet", men den klistrer sammen under bagningen.
  2. 2. Bag massen ved 200 grader i ca. 25 min, eller indtil den er gylden i overfladen. Lad den køle lidt ned, før du skærer den ud i barer, som skal køles helt, ned inden de anbringes i en lufttæt beholder.