Nem durumrulle med falafel, dip og grønt.
Næringsindhold
- Energi pr. person:500 Kcal
- Fedt:30 %
- Protein:14 %
- Kulhydrat:56 %
4
Ingredienser
- 1 pakke polarruller (4 stk)
- 1 pakke frosne, økologiske falafler fra Nutana (285 g)
- 2 stk hjertesalat
- 2 store, snittede gulerødder
- 1 pakke sukkerærtespirer
- evt. frisk mynte eller koriander.
- Yoghurt- dip:
- 1 bæger yoghurt 0,1%
- 2 spsk tahini (sesampasta)
- 1-2 fed knust hvidløg
- 1 tsk groft knust spidskommen
- salt og friskkværnet peber
- appelsinsaft og skal af ubehandlet appelsin.
Sådan gør du
- Tilbered de frosne falafler efter anvisningen på pakningen – det tager ca. 20 minutter.
- Lun polarbrødene med de sidste minutter.
- Snit og bland grøntsagerne.
- Rør dip-ingredienserne sammen.
- Fordel grøntsagerne i de lune brød, rul dem sammen og servér med falafel og dip.