Durumrulle med falafel

Nem durumrulle med falafel, dip og grønt.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    500 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    14 %
  • Kulhydrat:
    56 %

4

Ingredienser

  • 1 pakke polarruller (4 stk)
  • 1 pakke frosne, økologiske falafler fra Nutana (285 g)
  • 2 stk hjertesalat
  • 2 store, snittede gulerødder
  • 1 pakke sukkerærtespirer
  • evt. frisk mynte eller koriander.
  • Yoghurt- dip:
  • 1 bæger yoghurt 0,1%
  • 2 spsk tahini (sesampasta)
  • 1-2 fed knust hvidløg
  • 1 tsk groft knust spidskommen
  • salt og friskkværnet peber
  • appelsinsaft og skal af ubehandlet appelsin.

Sådan gør du

  1. Tilbered de frosne falafler efter anvisningen på pakningen – det tager ca. 20 minutter.
  2. Lun polarbrødene med de sidste minutter.
  3. Snit og bland grøntsagerne.
  4. Rør dip-ingredienserne sammen.
  5. Fordel grøntsagerne i de lune brød, rul dem sammen og servér med falafel og dip.