Verdens nemmeste spinattærte
Verdens nemmeste spinattærte - tærten med spinat er klar på en halv times tid, og den smager godt både kold og varm.
4 portioner
Total:20 minutter
Ingredienser
- 2 plader butterdej
- 75-100 g flødestuvet spinat (frost)
- 1 æg
- Rul dejpladerne ud til kvadrater. Læg den ene på bagepapir, og dæk midten til 4 cm fra kanten med optøet spinat, der er rørt med det meste af et sammenpisket æg.
- Læg den anden plade ovenpå, og vrid kanterne sammen med tætte, små tag.
- Pensl med resten af ægget, skær 4-5 små damphuller (her er brugt en lille kageudstikker), og bag tærten ved 200 gr. i ca. 20 min., eller til den er gennembagt.
11 madtærter for enhver smag
-
Asparges-minitærte
-
Små tærter med cheddar, bacon og bagte forårsløg
-
Glutenfri græskartærte med krydret oksekød
-
Hjemmelavet tærte med broccoli og ricotta
-
Nem aspargestærte du hurtigt kan lave
-
Tærte med fennikel og bacon
-
Fuldkornstærte med laks og rødbede
-
Løgtærte med skinke og ost
-
Tærte: Galette med skinke & gedeost
-
Tærte med kylling og porre
-
Nem og lækker porretærte
SE OGSÅ: 11 madtærter for en hver smag