boller med nødder og frø

Nøddeboller

Et sødt mellemmåltid, der også kan bruges som fødselsdagsboller. Bollerne er både gluten- og mælkefrie.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    240 Kcal
  • Fedt:
    60 %
  • Protein:
    19 %
  • Kulhydrat:
    21 %

8 stk.

Ingredienser

  • 100 g nødder, f.eks. mandler, hassel-, cashew- eller valnødder
  • 150 g kerner og frø, f.eks. hørfrø, solsikke- eller græskarkerner
  • 2 æg
  • 2 spsk kokosolie
  • 1 spsk honning
  • 1 tsk stødt kanel
  • skal fra 1 økologisk appelsin, revet
  • 2 spsk god kakaopulver

Sådan gør du:

  1.  Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.
  2. Hak nødderne groft, og bland dem med kerner, frø og de øvrige ingredienser. '
  3. Rør dejen godt sammen med en ske.
  4. Fordel dejen i muffinforme, og bag dem i ca. 18-20 minutter.