Nudler med kylling og shiitakesvampe
En meget frisk ret, der enten kan serveres som en lille forret eller som et hovedmåltid i sig selv.
Næringsindhold
- Energi pr. person:227 Kcal
4
Ingredienser
- 50 g friske grønne bønner
- 1 rødløg
- 100 g shiitakesvampe (eller markchampignon)
- 1/2 frisk rød chili
- 2 tsk sesamolie
- 100 g kyllingebryst i strimler
- 4 spsk soja
- 1 spsk honning
- 2 knivspids knust, tørret chili
- 100 g fuldkornsnudler
- 2 håndfulde frisk basilikum
- salt og peber.
- Skær bønner og rødløg på langs og snit svampene i skiver. Kom en pande på komfuret og steg den friske chili i sesamolien på den varme panden. Steg chilien i 5 sekunder og kom derefter kyllingestrimlerne på.
- Tilsæt svampe, bønner og løg og steg alle ingredienserne, til de er gennemstegte. Tilsæt soja og honning og knust tørret chili. Smag til med salt og peber.
- Kog nudlerne, vend dem sammen med kylling, frisk basilikum og grøntsagerne på panden ved høj varme i 2-3 min. Servér straks.
- Prøv også mager kyllingesalat med urter og ristet rugbrød