Nye kartofler med pølser, ukrudt og blomster
Enhver haveejer vil hellere end gerne af med skvalderkål, fuglegræs og bellis, men kender du ikke nogen der har en have, så brug spæde grønne salater i stedet.
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 kg nye kartofler
- lidt olivenolie
- salt og peber
- 4-8 gode ristepølser
- 2 store håndfulde vilde urter og blomster, f.eks. skvalderkål, fuglegræs, bellis, mælkebøtte. Alternativt spæde salater
- sennep til servering
Sådan laver du nye kartofler og pølser
- Flæk kartoflerne og vend dem grundigt med olivenolie, salt og peber. Læg dem i den ene side af en bageplade og læg pølserne i den anden side. Bag det hele i ovnen i 25 min. ved 220 grader. Hæld de færdige kartofler op i en skål og vend med alle de vilde urter.
- Server kartoffelsalaten sammen med pølserne og god sennep.
- Se også opskrift på Pasta med ramsløg og bagte tomater.