Oldemors chokoladekage
(8-10 skiver)
Ingredienser
- Arbejdstid: 40 min.
- Bagetid: ca. 1 time
- Fryse-egnet
- Ingredienser:
- 225 g blødt smør
- 350 g brun farin (eller mørkt muscovadosukker, 6 dl)
- 3 æg (mellem)
- 100 g chokolade
- 1 dl kogende vand
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk bagepulver
- 250 g mel (4 dl)
- Rør blødt smør og brunfarin godt sammen og piskæggene i.
- Smelt chokoladenog rør den i blandingen.Rør koghedt vand i.
- Bland vanilje og bagepulveri melet og sigt det i dejen.
- Kom dejen i en velsmurtsandkageform og bagkagen midt i ovnen ved160 grader ca. 1 time.
- Skær kanterne løsemed en lille kniv,men vend førstkagen ud, nården er helt kold.