Drænet yoghurt med passion-mango-kompot

Drænet yoghurt med passion-mango-kompot

Dejlig, frisk kompot – helt uden sukker. Lidt ristet kokos på toppen giver retten et lækkert caribisk twist. Kompotten kan du nemt lave i forvejen og opbevare køligt, så står den bare og trækker smag.

Ingredienser

  • 1 moden mango i mindre tern
  • 1 dl friskpresset appelsinsaft
  • saft og frugtkød fra 4 passionsfrugter
  • korn fra 1 vaniljestang
  • evt 50 g ristede kokosflager
  • ca 6 dl drænet yoghurt

Sådan gør du:

  1. Lav kompotten ved at skrabe frugtkød og saft fra passionsfrugterne, og bland med appelsinsaft, mango og vaniljekorn. Fordel yoghurten i fire skåle, og server med kompot og et drys kokosflager.
  2. Prøv også krabbe med estragon-mayo
  3. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/