Fettucine med cremet laks- og estragonsauce
Et hit fra 80'erne, som får et ekstra løft med estragon og friskost. Supernemt og superlækkert!
4 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 150 g Philadelphia friskost
- 1 dl vand
- 1 dl fløde
- 1 bundt estragon
- 150 g røget laks, skåret i brede strimler
- friskkværnet peber
- 250-300 g fettucine
Sådan gør du:
- Bring en gryde vand i kog med 1 tsk salt, og kom pastaen i, når vandet spilkoger.
- Imens pastaen koger færdig (8-9 minutter), varmes forsigtigt smøreost, vand og fløde op på en pande.
- Fjern estragonbladene fra stilkene, og tilsæt dem sammen med laksen til ostesaucen. Kog op et øjeblik, og vend med det samme med den friskkogte fettuccine.
- Server straks med masser af friskkværnet peber henover.