Fettucine med cremet laks- og estragonsauce

Fettucine med cremet laks- og estragonsauce

Et hit fra 80'erne, som får et ekstra løft med estragon og friskost. Supernemt og superlækkert!

4 personer

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 150 g Philadelphia friskost
  • 1 dl vand
  • 1 dl fløde
  • 1 bundt estragon
  • 150 g røget laks, skåret i brede strimler
  • friskkværnet peber
  • 250-300 g fettucine

Sådan gør du:

  1. Bring en gryde vand i kog med 1 tsk salt, og kom pastaen i, når vandet spilkoger.
  2. Imens pastaen koger færdig (8-9 minutter), varmes forsigtigt smøreost, vand og fløde op på en pande.
  3. Fjern estragonbladene fra stilkene, og tilsæt dem sammen med laksen til ostesaucen. Kog op et øjeblik, og vend med det samme med den friskkogte fettuccine.
  4. Server straks med masser af friskkværnet peber henover.