Grøn salat med sukkerærter og dilddressing
En nem og sommerlig salat, der går godt tildelikatesserne fra havet.
4
Ingredienser
- Salat
- 150 g grønne salater, f.eks. spinat og romaine, grofthakket
- 200 g sukkerærter
- 1 skalotteløg, skåret i ringe
- 2 spsk olivenolie
- Dressing:
- 50 g cremefraiche
- 2 æggeblommer
- 1 dl olivenolie
- 1 dl dild (eller fennikeltop), finthakket
- 2 tsk æblecidereddike
- ca. ½ tsk salt
Sådan gør du
- Kom salaterne op i en skål. Åbn ærterne, og vend dem med salaterne sammen med skalotteløgringe. Dryp med olivenolie.
- Dressing:
- Pisk alle ingredienser til dressingen sammen, og smag til med eddike og salt.
PRØV OGSÅ: Sprød fisk med raita med æble, løg og agurk
PRØV OGSÅ: Marinerede kyllingespud med couscous-salat