Nem jordskokkesuppe med ingefær
Damp evt. lidt hvid fisk og tilsæt den ved serveringen, så har du en lækker fiskesuppe.
4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 400 g eller 8 mellemstore jordskokker
- 1 spsk. olivenolie
- 1-2 tsk. madraskarry
- 1 porre
- 1 stort æble
- 1 fed hvidløg
- 1 cm ingefær
- 1-2 spsk. lime eller citron
- ¾ l grøntsagsbouillon
- 1 dåse koksmælk
- Salt og peber
- Evt. jordskokchips som pynt
Sådan laver du nem jordskokkesuppe
- Rens jordskokkerne, skær dem i tern, og rist dem i olie.
- Hak og tilsæt porre, æble, hvidløg og ingefær.
- Tilsæt karry, og rist videre 3-4 minutter.
- Tilsæt bouillon, og lad suppen småkoge ca. 20 minutter, til jordskokkerne er helt møre.
- Hæld kokosmælk i suppen, og kog godt igennem. Blend, og smag til med salt og peber.