Kødsovs med bacon og oliven

Kødsovs med bacon og oliven

Man kan sagtens spise kødsauce uden pasta til. Her har vi erstattet med sunde grønne bønner, men hvis børnene ikke kan leve uden, kan du koge en portion spaghetti ved siden af.

Kødsovs med bacon og oliven til 4 personer

Total:15 minutter

Ingredienser

  • Kødsovs med bacon og oliven
  • 50 g bacon i tern
  • 1 tsk karry
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 600 g hakket oksekød
  • 1 dåse tomatpure
  • 4 soltørrede tomater, skåret i strimler
  • 50 g oliven med mandler, hakkede
  • 400 g grønne bønner, friske eller fra frost
  • 2 spsk pesto
  • 50 g parmesan

Sådan laver du kødsovs med bacon og oliven

  1. 1.Svits baconen i karry. Tilsæt olien, løg og hvidløg, og lad det simre under låg i nogle minutter. 
  2. 2.Tilsæt det hakkede kød, og lad det simre under låg i ca. 10 minutter. Rør løbende. 
  3. 3.Kom nu tomatpure, soltørrede tomater og oliven ved, og lad kødsovsen simre i 5 minutter. 
  4. 4.Damp bønnerne under vand nogle minutter. 
  5. 5.Server kødsovsen sammen med bønnerne, toppet med pesto og flager af parmesan.
  6. Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter