Kylling med chili-ingefær-marinade og salat med ærtespirer
Nemt og lækkert med en dejlig spicy smag.
Ingredienser
- 3-4 kyllingebryster
- 1 tsk ingefær, fintrevet
- 1½ spsk soja, f.eks. tamari
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 1½ spsk olivenolie
- 1 tsk chili, finthakket
- lidt blandet salat eller spinat
- 75 g ærtespirer
- ½-1 lime, saft heraf
Sådan gør du
- Krydr kødet med lidt salt og peber og olivenolie, og grill det, til det er gennemstegt 15-20 minutter. Bland ingefær med soja, hvidløg, olivenolie og chili. Skær kødet i skiver, og hæld marinaden over kødet.
- Bland salat og ærteskud, og bland med lidt limesaft. Anret det på et fad, og kom skiver af kylling med chili-ingefær-marinade over.
- Server kylling med chili-ingefær-marinade, salat og ærtespirer, og spis brød til.