Kylling med knas & smag
Spis dig mæt i saftig kylling med lidt ekstra.
4
Ingredienser
- 4 stk. kyllingebryst a 125 g
- Marinade:
- 1 stilk knust citrongræs
- 1 udkernet, finthakket grøn chili
- saft af 1 lime
- 1 tsk honning
- 1 spsk sesamolie
- Taboulleh:
- 1,5 dl couscousgryn
- 1,5 dl kogende grønsagsbouillon
- salt, peber
- 1-2 fed knust hvidløg
- ca. 2 dl hakket persille, dild, mynte og koriander
- 1 udkernet, hakket agurk
- ½ udkernet, finthakket citron
- 1 spsk olivenolie
- 100 g granatæblekerner
- 1 tsk sort sesam
- 4 lime koriander
- Sådan gør du: Læg kyllingekødet i et fad. Bland alle ingredienser til marinaden, gnid den godt ind i kyllingekødet, og lad det trække. Kom couscousgrynene i en skål, hæld kogende bouillon over, og lad den trække, til grynene har opsuget al væde. Rør grynene løse med en gaffel, og smag til med alle de øvrige ingredienser.
- Grill kyllingekødet over gode gløder i 4-5 minutter på hver side. Grill også de halve lime, og server kyllingekødet med lime og ekstra koriander samt taboulleh.
- ● ● ● Energi pr. person: 410 kcal, fedt 30 %, protein 32 %, kulhydrat 38 %