kylling på grillen

Kylling med knas & smag

Spis dig mæt i saftig kylling med lidt ekstra.

4

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst a 125 g
  • Marinade:
  • 1 stilk knust citrongræs
  • 1 udkernet, finthakket grøn chili
  • saft af 1 lime
  • 1 tsk honning
  • 1 spsk sesamolie
  • Taboulleh:
  • 1,5 dl couscousgryn
  • 1,5 dl kogende grønsagsbouillon
  • salt, peber
  • 1-2 fed knust hvidløg
  • ca. 2 dl hakket persille, dild, mynte og koriander
  • 1 udkernet, hakket agurk
  • ½ udkernet, finthakket citron
  • 1 spsk olivenolie
  • 100 g granatæblekerner
  • 1 tsk sort sesam
  • 4 lime koriander

  1. Sådan gør du: Læg kyllingekødet i et fad. Bland alle ingredienser til marinaden, gnid den godt ind i kyllingekødet, og lad det trække. Kom couscousgrynene i en skål, hæld kogende bouillon over, og lad den trække, til grynene har opsuget al væde. Rør grynene løse med en gaffel, og smag til med alle de øvrige ingredienser.
  2. Grill kyllingekødet over gode gløder i 4-5 minutter på hver side. Grill også de halve lime, og server kyllingekødet med lime og ekstra koriander samt taboulleh.
  3. ● ● ● Energi pr. person: 410 kcal, fedt 30 %, protein 32 %, kulhydrat 38 %