Lækker creme brulé
Der er faktisk ikke så avanceret at lave en creme brulé som man går og tror.
4 personer
Ingredienser
- Creme brulé
- 4 spsk. sukker
- 3 dl piskefløde
- 1 dl sødmælk
- korn af 1 stang vanilje
- 4 æggeblommer
- Desuden:
- 4 spsk. sukker
- Kog sukker, fløde, mælk, vaniljestang og vaniljekorn op. Lad det trække 5 min., og tag vaniljestangen op. Rør æggeblommerne sammen, og hæld flødeblandingen i. Fordel blandingen i 4-6 ramekinskåle.
- Stil dem i en bradepande, og hæld kogende vand omkring, der går 2 cm op ad skålenes kanter. Bag dem på midterste ovnribbe ved 130 gr. ca. 1 time.
- Afkøl dem helt natten over i køleskab.
- Drys med sukker. Stil dem under ovngrillen, til sukkeret gyldner. Har du en lille gasbrænder, er den optimal at bruge.