Opskrift på lun porresalat med melon, æg og hytteost

Lun porresalat med melon, æg og hytteost

Her får du masser af protein, der holder dig mæt længe

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    500 Kcal

2

Ingredienser

  • 3-4 porrer
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk revet frisk ingefær
  • ½ tsk karry
  • 1 knsp cayennepeber
  • 1 æble
  • 200 g netmelon
  • 10 g mandler eller cashewnødder.
  • 3 æg, kogt smilende
  • 400 g hytteost, 1,5 %.

Sådan laver du lun porresalat:

  1. Snit porrerne i 1 cm tynde strimler. Rist dem i olie med hvidløg og ingefær. Tilsæt karry, cayennepeber og salt. Lad det simre ca. 10-15 min.
  2. Hak melon og æble i grove tern.
  3. Hak mandler og rist på tør pande
  4. Del æggene i kvarte.
  5. Anret salaten ved at lægge hytteosten i midten af et fad og porrerne rundt om. Drys med hakket melon og æble og pynt med æg og oliven.
  6. Prøv også estragontorsk på ristet rugbrød