Opskrift på pad thai med kylling og tigerrejer
Pad tahi er en klassiker, der består af nudler, rejer og kylling.
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- ¼ hvidkål
- 250 g gulerødder
- 1 fed hvidløg
- 1 stykke ingefær, ca. 5-6 cm på størrelse med en tommelfinger
- 2 kyllingebryster
- 1 bakke bønnespirer
- 400 g brede risnudler
- 200 g tigerrejer uden skal
- 6 spsk soja
- 3 sesamolie
- 2 spsk Fish Sauce
Sådan laver du kylling og tigerrejer
- 1. Snit hvidkål i strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler. Hak ingefær og hvidløg fint. Skær kyllingen i skiver. Skyl bønnespirerne grundigt.
- 2. Kog risnudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem grundigt.
- 3. Varm olien i en wok og kom kyllingen i. Brun kødet og tilsæt hvidløg og ingefær. Rør det godt sammen og kom hvidkål og gulerødder i sammen med rejer. Tilsæt soja, sesamolie og Fish Sauce. Steg det i et par minutter og kom så nudlerne i sammen med spirerne.
- 4. Varm det hele igennem og servér straks.