Panna cotta med karamel
Fløjlsblød og karamelsød panna cotta toppet med knas og syrlige bær. Smaddernem at lave og helt umulig at modstå.
Panna cotta til 6 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- Panna cotta:
- 2 blade husblas
- 200 g Dulcey fra Valrhona
- 250 ml sødmælk
- 1 nip salt
- 250 ml piskefløde
- Pynt: friske bær chokoladespåner skovsyre
Sådan laver du panna cotta:
- Panna cotta:
- 1. Udblød husblassen i en skål med koldt vand. Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen. Bring mælk og salt til kogepunktet i en lille gryde, og tag gryden af varmen.
- 2. Vrid husblassen fri for vand, og rør den ud i den varme mælk. Hæld mælken over chokoladen, og rør rundt i midten af skålen med en dejskraber, til massen er ensartet. Tilsæt den kolde fløde, og stavblend massen.
- 3. Fordel panna cottaen i små skåle, og lad den sætte sig i køleskabet natten over.
- Pynt: Top panna cottaerne med friske bær, chokoladespåner og skovsyreblade.