Opskrift på rejebrød med fennikelmayo og dild

Rejebrød med fennikelmayo og dild

Rejebrød med fennikelmayo er som foråret i sig selv. Let, sprødt og delikat...

4

Ingredienser

  • 4 skiver brød
  • ½ fennikel
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 tsk dijonsennep
  • lidt citronsaft
  • ½ spsk kapers, finthakket
  • salt og peber
  • 1 spsk finthakket dild
  • 125 g rejer
  • lidt plukket dild til pynt

Sådan laver du rejebrød

  1. Skær hvert stykke brød i 3-4 mindre stykker og rist dem på en brødrister eller under grill i ovnen.
  2. Skær fennikel i små tern. Rør mayonnaise sammen med dijonsennep, citronsaft, kapers, salt, peber og dild, og kom den snittede fennikel i.
  3. Kom lidt fennikel-mayo på brødet og fordel rejerne på toppen. Pynt med lidt plukket dild.
  4. Se også opskrift på Perlespelt-otto med svampe og sprød salat.