Sicilianske karbonader
Det italienske køkken har masser af lækkert at byde på, bl.a. disse sicilianske karbonader.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 10 min.
- 250-300 g hakket kalve- og svinekød
- ½ løg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 1 kvist frisk oregano (eller ¼ tsk tørret)
- 6-8 g sorte oliven
- 2 tsk saltede kapers
- peber
- 50 g durummel
- Tilbehør:
- Stegte auberginer, pasta og tomatsovs
- Hak løg og hvidløg fint og sauter dem bløde i en gryde med 1 spsk olivenolie.
- Ælt kødet sammen med løgblandingen, hakket oregano, kapers, oliven og friskkværnet peber.
- Form farsen til 4 små bøffer og vend dem i durummel. Steg dem på en pande med olivenolie ca. 5 min. på hver side.
- Server f.eks. med stegte auberginer, pasta og tomatsovs.