Sicilianske karbonader

Sicilianske karbonader

Det italienske køkken har masser af lækkert at byde på, bl.a. disse sicilianske karbonader.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 10 min.
  • 250-300 g hakket kalve- og svinekød
  • ½ løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 kvist frisk oregano (eller ¼ tsk tørret)
  • 6-8 g sorte oliven
  • 2 tsk saltede kapers
  • peber
  • 50 g durummel
  • Tilbehør:
  • Stegte auberginer, pasta og tomatsovs

  1. Hak løg og hvidløg fint og sauter dem bløde i en gryde med 1 spsk olivenolie.
  2. Ælt kødet sammen med løgblandingen, hakket oregano, kapers, oliven og friskkværnet peber.
  3. Form farsen til 4 små bøffer og vend dem i durummel. Steg dem på en pande med olivenolie ca. 5 min. på hver side.
  4. Server f.eks. med stegte auberginer, pasta og tomatsovs.