Stegt nudelsalat
Nudelsalat med dansk spidskål, der også kan bruges til at servere i.
Ingredienser
- 200 g brede risnudler
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- 2 gulerødder
- 1 spidskål
- 50 g bredbladet persille
- 4 æg
- 3 spsk fiskesauce
- ½ tsk stødt sort peber
- neutral olie til stegning
- 200 g bønnespirer
- 4 spsk knuste peanuts
- soja
Sådan laver du stegt nudelsalat:
- Læg nudlerne i koldt vand i 30 minutter. Hæld vandet fra, og lad nudlerne dryppe godt af.
- Gør grøntsagerne i stand. Skær hvidløg i skiver, løg i tynde både, og gulerod og spidskål i fine strimler. Hak persillen groft.
- Pisk æggene sammen med fiskesauce og peber. Varm olien op i en sauterepande eller wok, og steg æggene til en grov omelet. Kom den over på en tallerken.
- Svits derpå hvidløg, løg og gulerødder i sauterepanden. Tilsæt nudlerne, og steg dem i ca. 3 minutter. Kom omeletten tilbage i sauterepanden, og rør den sammen med nudlerne.
- Anret den rå spidskål og bønnespirerne på et stort fad, hæld derefter nudlerne over, og drys til sidst med persille og peanuts.
- Servér nudelsalaten med soja til.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter